De mensen die hier verblijven willen - zodra ze enigszins gesetteld zijn - graag iets te doen hebben. Vanuit diverse bedrijven en dorpsgenoten zijn er mogelijkheden aangeboden om aan de slag te gaan.

 

Werk

Jongeren en volwassen die behoefte hebben om hier aan het werk te gaan kunnen bij verschillende bedrijven in de regio terecht. Wij hebben contacten met recreatieparken en bootverhuur voor schoonmaakwerk en tuinieren. Wie graag aan de slag wil kan zich aanmelden via deze website.

 

Verder is er een stichting JobOn die webinars organiseert voor Oekraïense werkzoekenden. Wellicht interessant.

Klik hier voor meer informatie

 

Vrijwilligerswerk 

Ook zijn er mogelijkheden om in het dorp vrijwillig te helpen in bijvoorbeeld een moestuin. 


In het dorp / particulier:

Onderhoud van een grote tuinkas. De eigenaar is in de zomer veel weg en kan dus niks met de kas doen. Wie lijkt dit leuk om te doen? 

Ja, ik wil aan de slag!

Wie belangstelling heeft om te gaan werken kan dit via deze website aangeven. De beheerders zorgen dat de mensen met elkaar in contact worden gebracht.

 

Werk beschikbaar

Ben je als ondernemer betrokken bij de situatie en bied je vacatures aan? Ook dat kunnen we via deze site en andere kanalen bij onze gastgezinnen neerleggen.

 

Vergoeding

Hou er wel rekening mee dat wanneer je aan het werk gaat je in principe geen recht meer hebt op leefgeld en je je zorgverzekering zelf moet betalen. 

Neem even contact op met de gemeente hoe zij hiermee omgaan.

 

CONTACT